Сајам туризма у престоници отворен још данас, инфлуенсери “полудели” за Новим Садом

Izvor: GradskeInfo.rs, 25.Feb.2024, 12:12

Сајам туризма у престоници отворен још данас, инфлуенсери “полудели” за Новим Садом

Врата 45. Међународног сајма туризма у Београду отворена су још данас, а један од бројних учесника овогодишње манифестације је и Српска Атина, која традиционално представља своју понуду Фото: Танјуг/Владимир Шпорчић Оно што посетиоци сајма могу још данас да сазнају, а престављено >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << је током трајања сајма, за НС Уживо открила је Тијана Вујасиновић, из Туристичке организације Новог Сада.
„У прва два дана, који су били намењени за пословну публику, одржани су бројни састанци са туристичким агенцијама из Грчке, Пољске, Бугарске, Босне и Херцеговине. На штанду смо заједно и ове године са Туристичком организацијом општине Сремски Карловци и на тај начин заједнички представљамо дестинацију Нови Сад – Сремски Карловци – Фрушка гора. Такође, представило се и десетак новосадских хотела кроз брошуре и пословне сусрете“, рекла је наша саговорница.
Она нам је открила да поред промоције туристичке понуде кроз промотивне материјале, током трајања сајма одржава се и промоција винарија Новосадаког винског пута. „Највећа заинтересованост била је управо за винарије, али и културно-историјско наслеђе које наш град крије, Петроварадинску тврђаву, чарде и салаше, целокупну понуду Фрушке горе, као и информације о предстојећим догађајима у Новом Саду“ истакла је Вујасиновић и нагласила да да су интересовање за понуду Новог Сада исказали бројни медији и инфлуенсери.
Данас је четврти дан сајма и отворен је за посетиоце од 10.00 до 18.00 часова. Посећеност је традиционално добра, а највећи оџив грађана се очекује управо током викенда.
„Посећеност сајма је добра, поготово јуче, пошто су субота и недеља дани када сајам посећује публика која се интересује за обилазак дестинација у Србији. Интересовање домаћих и иностраних посетилаца је подједнака“ рекла је Вујасиновић.
U potrazi za stanom sve popularnije Fejsbuk grupe: Pogledajte koji se stanovi najviše traže i po kojim cenama

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Сајам туризма у престоници отворен још данас, инфлуенсери “полудели” за Новим Садом се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.