Отворен Међународни турнир у хокеју на леду у Новом Саду

Izvor: GradskeInfo.rs, 24.Feb.2024, 16:31

Отворен Међународни турнир у хокеју на леду у Новом Саду

Данас је свечано отворен 4. Међународни турнир у хокеју на леду „Future stars 2024„. Турнир је организовао Хокејашки клуб „NS Stars“ под покровитељством Града Новог Сада. Фото: Град Нови Сад На такмичењу које ће трајати до недеље, 25. фебруара учествује 17 такмичарских селекција у категорији >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << до девет и до 11 година које броје преко 200 деце учесника из Хрватске, Бугарске, Турске, Босне и Херцеговине и Србије.
Фото: Град Нови Сад Отварању турнира присуствовао је и члан Градског већа за спорт и омладину Огњен Цвјетићанин који је тим поводом истакао:
„Велика је част поново бити домаћин овако великог и важног такмичења за наше најмлађе хокејаше, а Ледена дворана СПЦ „Војводина“ овог викенда поново постаје центар хокејашког спорта који ће окупити бројне такмичаре. Нови Сад спровођењем стратегије развоја спортаподстиче децу и младе да се баве спортом и настоји да свуда где је то могуће створи још боље услове за бављење спортом“, рекао је Огњен Цвјетићанин и додао да ће Град увек бити веран партнер за подршку у реализацији спортских манифестација на свим нивоима и да је ове године за Хокејашки клуб „NS Stars“ издвојено пола милиона динара из буџета Града.
Snovi se ostvaruju: Uskoro 200 kilometara na čas od Novog Sada do Subotice (VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Отворен Међународни турнир у хокеју на леду у Новом Саду се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.