Завршени радови на уређењу паркиралишта у Улици Молнар Ђуле

Izvor: GradskeInfo.rs, 23.Feb.2024, 14:19

Завршени радови на уређењу паркиралишта у Улици Молнар Ђуле

Завршени су радови на уређењу паркинга у Улици Молнар Ђуле, на Детелинари, на површини од око 850 квадратних метара. Фото: ЈКП Паркинг сервис Паркинг, са капацитетом од 50 места, сада има нову газећу површину која је уређена бетонским растер елементима типа „саће”. Овај пројекат >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << је изведен у складу са Одлуком о управљању јавним паркинг местима на територији Града Новог Сада и завршен је у предвиђеном року.
Фото: ЈКП Паркинг сервис Ови радови представљају наставак уређења паркинга на Детелинари који не падају у зону наплате. Подсећамо да је у претходном периоду уређено паркиралиште у улицама Веселина Маслеше, Панчевачкој, Солунској и Филипа Филиповића (код кућних бројева 8 и 10).
Pijačni prodavci na ribljoj zadovoljni prodajom: Stigle prve jagode, a kivi možete kupiti i na komad (FOTO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Завршени радови на уређењу паркиралишта у Улици Молнар Ђуле се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.