Дерби Војводине и Спартака хуманитарног карактера – новац од улазница породици Крстић

Izvor: GradskeInfo.rs, 22.Feb.2024, 15:23

Дерби Војводине и Спартака хуманитарног карактера – новац од улазница породици Крстић

Фудбалски клуб Војводина одлучио је да предстојећи војвођански дерби буде хуманитарног карактера. Фото: ФК Војводина Сав зарађени новац од продаје улазница за меч 22. кола Моцарт Бет Супер лиге Србије, између Војводине и Спартака, биће уплаћен за помоћ деветочланој породици >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Крстић.
Ова породица пре пет година остала је без своје куће, јер је пожар сравнио њихов дом у Темерину, када су били приморани да се преселе у други, у Локу. Породица Крстић живи у тешким условима, сви заједно у једној просторији, па је ФК Војводина одлучио да им пружи финансијску помоћ од продаје улазница за војвођански дерби.
Цене улазница биће симболичне – 300 рсд за запад и 200 рсд за исток, а карте ће моћи да се купе на благајнама од 16 часова, на западној и источној трибини.
ФК Војводина се нада да ћемо у недељу од 18.30 попунити трибине стадиона „Карађорђе“ како би дали ветар у леђа екипи да дође до прве пролећне победе, а и породици Крстић да дође до најважније – сигурног дома над главом.
Сви заинтересовани који желе да помогну деветочланој породици Крстић, то могу да учине уплатом новца на број рачуна 115-0038163577650-12, Марина Антонијевић, Нови Сад.
Najjeftinije skijalište u Srbiji na samo 5 sati vožnje od Novog Sada, ski-pas svega 600 dinara

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Дерби Војводине и Спартака хуманитарног карактера – новац од улазница породици Крстић се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.