Збиљић преузео кривицу за резултате Војводине: Сваки следећи меч за наш клуб биће пресудан, сад је право време за подршку

Izvor: GradskeInfo.rs, 18.Feb.2024, 19:29

Збиљић преузео кривицу за резултате Војводине: Сваки следећи меч за наш клуб биће пресудан, сад је право време за подршку

Председник ФК Војводина Драгољуб Збиљић преузео је одговорност за резултате у текућој сезони, али истакао да верује у играче и позвао навијаче да пруже подршку екипи, јер им је она сада најпотребнија. Фото: ФК Војводина „Kао председник клуба преузимам лично на себе кривицу >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << за све резултатске проблеме које имамо у овој такмичарској сезони, али желим и да изјавим да потпуно верујем у играче који носе дрес Војводине да ће наћи начина да ову сезону изнесу на својим плећима онако како се од њих очекује. Желим да им дам јавну подршку и поручим да верујем у њих. Сваки следећи меч за наш клуб биће пресудан, па позивам све који желе да пруже подршку да то и покажу у наредним данима, недељама и месецима на стадиону, јер се љубав и подршка сад највише виде и препознају“, поручио је председник Војводине Драгољуб Збиљић.
Војводина у наредном колу у недељу, 25. фебруара, од 18.30 дочекује екипу Спартака.
Vojvodina u finišu ostala bez boda – „Stara dama“ poražena u Kragujevcu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Збиљић преузео кривицу за резултате Војводине: Сваки следећи меч за наш клуб биће пресудан, сад је право време за подршку се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.