Помама за студентским картицама међу новосадским академцима: Ево колико им значе и за шта их највише користе (АНКЕТА)

Izvor: GradskeInfo.rs, 16.Feb.2024, 16:58

Помама за студентским картицама међу новосадским академцима: Ево колико им значе и за шта их највише користе (АНКЕТА)

Министарство финансија обезбедило је свим студентима на територији Србије додатне попусте на куповину у многобројним трговинским, услужним и другим делатностима уз помоћ студентских картица које су у функцији од 1. децембра. Фото: НС уживо Репортери портала НС Уживо обишли >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << су Новосадски студентски кампус и питали академце да ли су извадили картице и уколико јесу, колико им значе.
 







Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

















 
Објава коју дели NS Uživo (@nsuzivo.rs)


Списак свих места на којима можете остварити попусте са студентским картицама можете погледати овде.
Besplatan vodič kroz ljubavnu istoriju Novog Sada u subotu, 17. februara

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Помама за студентским картицама међу новосадским академцима: Ево колико им значе и за шта их највише користе (АНКЕТА) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.