Направи једноминутни видео о свом научном истраживању и освоји вредну награду

Izvor: GradskeInfo.rs, 15.Feb.2024, 10:20

Направи једноминутни видео о свом научном истраживању и освоји вредну награду

Компанија Merck и Nature Awards позивају све заинтересоване који раде истраживања у области природних наука, да направе кратак, једноминутни видео о свом научном истраживању и пријаве се за учешће на Конкурсу. Фото: Pexels/ThisIsEngineering Видео материја можете да пошаљете путем линка на >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << њихов сајту.
Ово је прилика да свој рад поделите са људима широм света, објасните чиме се тачно бавите и зашто је то важно. Идеја је да своје научно истраживање објасните на приступачан и занимљив начин, тако да свима буде разумљиво.
За овај кратак, забаван, информативан и узбудљив видео није потребна посебна опрема, већ је довољан и мобилни телефон.
Пријаве су отворене до 26. фебруара, а детаљне информације можете пронаћи на следећем линку.
Најбољих десет видео снимака ће бити приказани у јулу месецу ове године, на престижној научној конференцији Curious2024 – Future Insight, а победници ће добити и новчану награду у износу од 5.000 евра.
Navike najboljih studenata koje bi trebalo da primenite

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Направи једноминутни видео о свом научном истраживању и освоји вредну награду се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.