Прикупљање крви на Тргу слободе за децу: Завод за трансфузију сутра обележава Дан деце оболеле од рака

Izvor: GradskeInfo.rs, 14.Feb.2024, 17:12

Прикупљање крви на Тргу слободе за децу: Завод за трансфузију сутра обележава Дан деце оболеле од рака

Завод за трансфузију крви Војводине у сарадњи са Националним удружењем деце оболеле од рака НУРДОР обележиће 15. фебруар Светски дан деце оболеле од рака, прикупљањем крви на Тргу слободе и у Хајдук Вељковој 9а. Фото: Градске инфо У Србији сваког дана једно дете оболи од малигне >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << болести, а на жалост сваке недеље једно дете изгуби најважнију битку. Током лечења често морају да примају трансфузије крви и компонената крви које им спасавају живот. Проценти излечења су високи, али је свака подршка на путу излечења од непроцењиве важности. Добровољни даваоци крви често спашавају животе најтеже обелелим или повређеним пацијентима.
Фото: PrtSc Позивамо све наше суграђане да баш на овај дан донирају крв, постану добровољни даваоци крви и покажу колико је сваки живот важан.
Завод за трансфузију крви радиће у Хајдук Вељковој улици од 9 до 14 часова и на Тргу слободе од 10 до 14 часова.
Давањем крви пружате подршку деци оболелој од малигних болести али и свим пацијентима којима је примена трансфузије крви животно важна!
Sadnja 47 koprivića u mesnim zajednicama Novog Sada

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Прикупљање крви на Тргу слободе за децу: Завод за трансфузију сутра обележава Дан деце оболеле од рака се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.