Izvor: GradskeInfo.rs, 14.Feb.2024, 15:17

Прошао промо период е-новчаника: Ако га још нисте набавили, плаћате оволику цену – ево како систем функционише и где можете уплатити новац (

ЈГСП “Нови Сад” је предузеће које дневно превезе 300.000 путника, а грађани могу електронски да купују своје карте путем апликације. Фото: nsuzivo.rs Допуну електронског новчаника корисник може да уради на Нсмарт порталу и мобилној апликацији Нсмарт из е-налога у максималном износу >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << од 10.000 динара.
Такође, грађани могу да купе своју картицу на специјализованим киосцима. Промо период картице је трајао до 5. фебруара, а нова цена “електронског новчаника” јесте 400 динара.
Фото: nsuzivo.rs На купљени е-новчаник корисник уплаћује средства којима се плаћа карта у возилу. Минимални износ средстава који може да се уплати на е-новчаник је 200 динара, а максимални износ је 10.000 динара. На продајним местима предузећа и партнера максимални износ средстава која се могу уплатити је 5.000 динара.
Стање на е-новчанику може да се провери приликом сваког чекирања, затим на свим продајним местима, као и путем корисничког налога на мобилној Нсмарт апликацији.
Коришћење е-новчаника Приликом уласка у возило корисник мора да прислони е-новчаник на валидатор, након чега се на валидатору исписује порука о успешној/неуспешној валидацији. Приликом изласка из возила корисник обавезно мора да уради чек оут како би са картице био скинут износ до циља путовања.
Уколико нисте урадили чек оут Са е-новчаника корисника који није урадио чек оут, биће скинут максималан износ цене појединачне карте до крајњег одредишта линије.
Уколико корисник не уради чек ин приликом уласка у возилу, сматра се да се вози без важеће карте. У том случају корисник ће бити дужан да приликом контроле плати посебну карту.
Фото: nsuzivo.rs Путем е-новчаника није могуће скинути средства на валидатору за више карата, већ то може да се уради искључиво код возача. У том случају карте ће такође бити купљене по повлашћеној цени.
Проблем са коришћењем е-новчаника, корисник пријављује у Нсмарт центру на Булевару Јаше Томића 6 или на телефон: 021/21 56 525.
Уколико се утврди да на картици која је под гаранцијом постоји физичко оштећење, корисник мора да купи нову картицу. У овом случају постојећа средства се пребацују на нову картицу. Када е-новчаник под гаранцијом није видно оштећен, а из неког разлога и даље не функционише, корисник добија нову картицу на којој ће бити пребачена средства са старе картице. Уколико је дата гаранција од 2 године истекла, корисник ће у оба наведена случаја бити у обавези да купи нову картицу.
Уколико не поседујете картицу цена градске карте је уместо 65 динара 100 динара, док за приградска насеља цена карте варира од 150 динара па навише у зависности од зоне.
Red vožnje gradskih autobusa tokom praznika

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Прошао промо период е-новчаника: Ако га још нисте набавили, плаћате оволику цену – ево како систем функционише и где можете уплатити новац (ФОТО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.