Обавештење о доспећу прве рате пореза на имовину

Izvor: GradskeInfo.rs, 13.Feb.2024, 16:33

Обавештење о доспећу прве рате пореза на имовину

Градска пореска управа Града Новог Сада, подсећа пореске обвезнике да 14. фебруара, доспева за плаћање прва рата годишњег пореза на имовину за 2024. годину. Фото: Град Нови Сад Узимајући у обзир да висина пореза на имовину ове као ни претходних година у Граду Новом Саду није мењана, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << уплатом до 14. фебруара у истом износу који је плаћен за измирење четврте рате за прошлу годину, измирује се обавеза и избегава обрачун законом прописане камате због кашњења уплата која на данашњи дан износи 16,5%.
Rad novosadskih pijaca tokom državnog praznika

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Обавештење о доспећу прве рате пореза на имовину се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.