Темерин: Потписани уговори за суфинансирање мера енергетске санације

Izvor: GradskeInfo.rs, 13.Feb.2024, 15:11

Темерин: Потписани уговори за суфинансирање мера енергетске санације

У сали Скупштине општине Темерин данас су потписана 73 Уговора за суфинансирање мера енергетске санације породичних кућа и станова. Фото: Уступљене фотографије Општина Темерин пројекат спроводи у сарадњи са Министарством рударства и енергетике и за ту намену издвојила је >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << у 10 милиона, као и Министарство чиме су улагања повећана за више од 100 одсто у односу на прошлу годину.
Фото: Уступљене фотографије Потписивању уговора присуствовали су председник општине Темерин Младен Зец и председник Скупштине општине Темерин Роберт Пастор. Фото: Уступљене фотографије „Данас смо потписали Уговоре за 2023. годину и веома ми је драго што се интересовање за мере енергетске санације подиже из године у годину. Када смо кренули да реализујемо пројекат 2021. године наша издвајања су била нешто више од 2 милиона динара, данас стижемо до суме од 10 милиона за које имамо јасна предвиђања даљег увећања. Такође потписали смо уговоре и са 12 привредних субјеката који су се јавили на позив и они ће изводити радове. Наша општина наставља даље да ради и у наредном периоду очекује и позитиван одговор од ресорног министарства чиме би се обезбедила средства за остатак суграђана који су поднели апликацију закључно са 31. децембром 2023.” – истакао је Младен Зец овом приликом.
Novi Sad nesebično ulaže u zdravstvo: Gradonačelnik Đurić otvorio novi dom zdravlja na Vidovdanskom naselju (FOTO)

Преузмите андроид апликацију
Чланак Темерин: Потписани уговори за суфинансирање мера енергетске санације се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.