“Вечно могу бити ваш” – Оглас једног Жике код Базара, тражи само емотивне жене, а ево шта нуди заузврат (фото)

Izvor: GradskeInfo.rs, 12.Feb.2024, 18:23

“Вечно могу бити ваш” – Оглас једног Жике код Базара, тражи само емотивне жене, а ево шта нуди заузврат (фото)

У сусрет Дану заљубљених, један љубавни оглас освануо је у Новом Саду, у самом центру града, код Базара. Фото: Pexels Наиме, руком написан љубавни оглас окачен је на видном месту у нади да ће неко “чути” Жикин апел- почиње са „пажња“, а у наставку следи:
“Мушкарац- пензионер, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << 60 година, образован, виталан- слободан удовац, тражи жену за брак или да је комплетно издржавам и плаћам режије у замену за становање. Молим само озбиљне, скромне, емотивне жене. Вечно могу бити ваш!?”- написао је и потписао Жика, који је оставио и свој број телефона.
Фото: nsuzivo Надамо се да ће Жика пронаћи своју сродну душу.
Преузмите андроид апликацију.
Чланак “Вечно могу бити ваш” – Оглас једног Жике код Базара, тражи само емотивне жене, а ево шта нуди заузврат (фото) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.