Водостај Дунава код Новог Сада у порасту. Према подацима РХМЗ-а, тако ће бити у наредна четири дана

Izvor: GradskeInfo.rs, 12.Feb.2024, 10:43

Водостај Дунава код Новог Сада у порасту. Према подацима РХМЗ-а, тако ће бити у наредна четири дана

Водостај Дунава код Новог Сада је у мањем порасту и стагнацији са тенденцијом мањег пораста и стагнације наредна четири дана. Фото: Градске инфо Према последњим мерењима, тренутна висина водостаја Дунава код Новог Сада износи 329 центиметара. Граница редовне одбране града од >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Дунава је 450 центиметара, док је ванредна одбрана 700 центриметара.
Водостаји на Дунаву и Тиси су у домену средње високих, , на Сави у домену средње ниских, а на Великој Морави у домену ниских вредности за ово доба године.
Температуре воде на рекама у Србији крећу се: На Дунаву око 6.5 °С, на Сави око 7.7 °С, на Великој Морави око 8.2 °С, на Тиси око 6.0 °С и на банатским водотоцима око 7.6 °С, што је знатно изнад просечних вредности температура воде за ово доба године.
Ovonedeljna dešavanja u Novom Sadu

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Водостај Дунава код Новог Сада у порасту. Према подацима РХМЗ-а, тако ће бити у наредна четири дана се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.