Онлајн презентација Еразмус+ конкурса за мобилност студената Универзитета у Новом Саду

Izvor: GradskeInfo.rs, 12.Feb.2024, 10:20

Онлајн презентација Еразмус+ конкурса за мобилност студената Универзитета у Новом Саду

Поводом два актуелна конкурса за одлазну мобилност студената Универзитета у Новом Саду биће организована онлајн презентација за све заинтересоване студенте, који ће том приликом моћи да чују појединости у вези са конкурисањем и учешћем у највећем европском програму мобилности >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << – Еразмус+. Фото: Градске инфо На УНС-у су тренутно у току два конкурса за одлазну мобилност студената: у сврху студирања и у сврху обављања стручне праксе, са истим роком за пријаву до 29. фебруара 2024. године.
Онлајн презентација поводом ових Еразмус+ конкурса одржаће се у уторак, 13. фебруара 2024. године, с почетком у 11 часова, путем Webex платформе:
Линк за приступ можете пронаћи овде.
Број састанак је: 2360 051 7383
Шифра за учешће је: 9pkFJMr3A2T
Додатне информације можете пронаћи на сајту универзитета у Новом Саду.
Novosadski univerzitet ponovo među 1.000 najboljih univerziteta na svetu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Онлајн презентација Еразмус+ конкурса за мобилност студената Универзитета у Новом Саду се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.