Овонедељна дешавања у Новом Саду

Izvor: GradskeInfo.rs, 11.Feb.2024, 08:00

Овонедељна дешавања у Новом Саду

Улазимо у недељу љубави и недељу препуну интересантних дешавања. Фото: Градске инфо Ево шта нас очекује ове недеље у Новом Саду:
Стенд-ап шоу „30 и кусур“ Срђана Слијепчевића у Треми, 11. фебруара Фото: new.gigstix.com Срђан ће вас очарати увек свежим перформансима пуним непредвидивих >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << тренутака, осигуравајући да свака изведба буде јединствена.
У срцу Новог Сада, у ексклузивном клубу Трема, Срђан ће премијерно извести своју изузетну представу 11. фебруара.
Откријте чаролију одрастања у мањој средини, истражите како филмови обликују нашу свакодневицу и зароните у свет (не)успешних веза.
Сазнајте све ове узбудљиве теме и многе друге у клубу Трема с почетком у 21:00 час.
Карте можете купити на свим продајним местима „Gigstix-a“ као и онлајн. 
Маркет недељом 11. фебруара у СКЦНС Фабрика Фото: Facebook.com Сви и све у знаку љубави може да почне! 11. фебруара за нас и вас који волите. Радимо и волимо заљубљени, заједно.
СКЦНС Фабрика је отворена од 11 до 17 часова за све љубитеље Маркета Недељом и рукотворина.
Журка „2000 Late – Valentine’s Late“, 14. фебруар  на Новосадском сајму Фото: new.gigstix.com Проведите Дан заљубљених уз „2000 Late – Valentine’s Late“ на Новосадском сајму.
Представа „Дечије повреде” одржаће се 14. фебруара у Позоришту младих Фото: new.gigstix.com Представа „Дечије повреде“ је занимљива, некласична љубавна прича. Прати живот две одрасле особе, па и њихове љубавне проблеме од школске клупе до данас.
Играју их Слобода Мићаловић и Вук Костић.
Карте можете купити на свим продајним местима „Gigstix-a“ као и онлајн.
Журка Први гас Србије, на Спенсу 16. фебруара Фото: new.gigstix.com Дођи да се ознојимо у петак, 16. фебруара, на најновијем пројекту који је Новом Саду био неопходан – ПРВИ ГАС СРБИЈЕ!
„Peter and the Test Tube Babies“ уз Фискални рачун наступају у суботу, 17. фебруара у СКЦНС Фабрици Фото: new.gigstix.com Једно од највољенијих и најутицајнијих панк имена, енглески бенд „Peter and the Test Tube Babies“, враћа се у СКЦНС Фабрику после пуних 10 година, у суботу, 17. фебруара, а као локална подршка наступиће Фискални рачун из Бечеја.
Улазнице у претпродаји могу да се купе преко Гигстиxове продајне мреже, као онлајн.
Ограничен број улазница доступан је по промотивној цени од 1.200 динара, а потом ће редовна претпродајна цена износити 1.500 динара.
На билетарници Фабрике на дан концерта цена улазнице биће 1.800 динара.
Врата Фабрике и билетарница отварају се у 20 часова, а концерт ће почети у 21:00 час.
Фестивал љубави до 24. фебруара испред Променаде Фото: Промо „Нови Сад – престоница љубави” је главна тема Фестивала љубави који се организује у сусрет празницима: Дану заљубљених, Светом Трифуну и Дану жена. На платоу испред ТЦ Променада, централна инсталација је „Flower Wall“ – зид од природног цвећа са натписима „љубав“ на различитим језицима. Поред кућица које продају храну, слаткише, вино, разне поклоне и сувенире, на фестивалу се налази и неколико интересантних поставки где се посетиоци могу фотографисати (крила анђела, „Лове Гате“, „Love Gate“, „Kissing Point“, „Old Photo Booth“, љубавна осматрачница). Централна бина је резервисана за богат музички програм, а бројне активације одржавају се на самом платоу, као и на многим другим локацијама у Новом Саду.
Кинески фестивал светла у Лиманском парку до 25. фебруара Фото: Бојан Ђокић Традиционална светлосна чаролија обасјаће Нови Сад у оквиру Кинеског фестивала светла. У Лимански парк у Новом Саду стижу нове игре светлости које је осмислила група уметника из провинције Сичуан, доносећи дух традиције и симболике древне Кине. На тај начин ће се, уз чаробну инсталацију кинеских лампиона, и у Србији званично прославити кинеска Нова година. Светлосне инсталације увешће посетиоце у чудесни свет маште и светла, који је занимљив свим генерацијама. Лампиони ће се палити сваке вечери у 17:00 часова, а улаз на Фестивал је бесплатан.
Уживајте!
Kuće u stilu romantizma vrlo su retke u Novom Sadu, a jedna se nalazi u Pašićevoj ulici (FOTO/VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Овонедељна дешавања у Новом Саду се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.