Први снимци из ваздуха након пожара на Фрушкој гори (ВИДЕО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 08.Feb.2024, 17:52

Први снимци из ваздуха након пожара на Фрушкој гори (ВИДЕО)

Синоћ, око 19х, је на падинама Фрушке горе између Раковца и Беочина избио велики пожар. Фото: Војводина уживо Последице пожара, који је захватио око 50 хектара, екипа портала Војводине уживо је снимила из ваздуха:

На месту пожара биле су ватрогасне екипе из Новог Сада, Беочина, Будисаве и Каћа, које су се бориле сатима са ватреном стихијом која се муњевитом брзином ширила обронцима Фрушке горе.
Пожар је почео од запаљеног растиња, а правовременом реакцијом заустављено је ширење на викендице према Старом Раковцу.
Фото: Војводина уживо Ватрогасне екипе су у приправности и данас јер, како истичу, овакви пожари се обично поново распламсају наредног дана.
Akcija ozelenjavanja grada nastavljena na Limanu: Posađeno 28 koprivića

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Први снимци из ваздуха након пожара на Фрушкој гори (ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.