У Новом Саду у суботу саветовање о савременој производњи поврћа

Izvor: GradskeInfo.rs, 08.Feb.2024, 13:35

У Новом Саду у суботу саветовање о савременој производњи поврћа

Саветовање ”Савремена производња поврћа“ чији је циљ унапређење повртарске производње биће одржано у суботу, 10. фебруара, у Конгресном центру “Мастер“, објављено је на сајту Новосадског сајма. Фото: nsuzivo.rs На саветовању ће се разговарати и о бројним проблемима који прате >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << производњу поврћа, али и о добрим примерима из праксе, затим примени пољопривредних дронова у повртарству, утицају фитохормона и одговору повртарских врста на абиотички стрес, као и о концепту напредне интегралне и биолошке заштите поврћа.
Биће одржана и предавања на тему вируса у парадајзу и паприци, контроли сузбијања пламењаче у црном луку, контроли и мерама за њихово сузбијање.
Саветовање организују Војвођанско друштво повртара, Одбор за село Српске академије наука и уметности и Новосадски сајам.
Uskoro najveća biznis konferencija u regionu – „Biznis priče“ 3. i 4. aprila u „Master“ hali Novosadskog sajma

Преузмите андроид апликацију.
Чланак У Новом Саду у суботу саветовање о савременој производњи поврћа се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.