Велики пожар на Фрушкој гори Ватрогасне екипе на терену (ВИДЕО/ФОТО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Feb.2024, 21:23

Велики пожар на Фрушкој гори Ватрогасне екипе на терену (ВИДЕО/ФОТО)

Вечерас око 19.00 часова избио је пожар на ниском растињу изнад Раковца. Фото: PrtSc/instagram Како сазнајемо, гори ниско растиње и шума, а две ватрогасне екипе изашле су на терен. Није познат узрок пожара.
Фото: Nsuzivo.rs За гашење су ангажована и добровољна ватрогасна друштва, као и новосадски >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << ватрогасци.
https://gradskeinfo.rs/wp-content/uploads/IMG-7650.mov
Подсећамо, Министарство унутрашњих послова, Сектор за ванредне ситуације, апелује на грађане да не спаљују траву и ниско растиње на отвореном простору и да не ложе ватру у шуми и по ободима шума, како не би изазвали пожаре који могу да угрозе животе грађана и причине велику материјалну штету.
 







View this post on Instagram

















 
A post shared by NS Uživo (@nsuzivo.rs)


Alarm za sve one sa jakom glavoboljom: Zoran Krulj, iz Hitne pomoći, otkriva šta je moguć uzrok i SAVET za sve sa ovim problemom

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Велики пожар на Фрушкој гори Ватрогасне екипе на терену (ВИДЕО/ФОТО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.