Овонедељна дешавања у Новом Саду

Izvor: GradskeInfo.rs, 04.Feb.2024, 08:01

Овонедељна дешавања у Новом Саду

Ова недеља фебруара је пуна добре забаве, концерата, дечијих радионица, изложби и фестивала. Обезбедите карте за омиљене догађаје на време  и уживајте. Фото: Градске инфо Ево шта вас очекује ове недеље у Новом Саду:
Бесплатни прегледи за све жене у центру Новог Сада 5. и 6. фебруара Фото: >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Градске инфо 5. и 6. фебруара наш портал у сарадњи са Покрајинским секретаријатром за здравство и клиничким центром Војводине обезбедиће женама бесплатне мамографске прегледе. За прегледе није потребна здравствена књижица већ само неки од докумената идентификације (лична карта или пасош).
Мобилни мамографи биће постављени у центру Новом Саду, на тргу Слободе од 09:00 до 15:30 часова.
Жене које могу да се прегледају треба да испуњавају следеће услове: Да имају више од 40 година и да нису у програму праћења било каквих промена на дојкама у некој од здравствених установа Да је од последње мамографије прошло годину дана Све додатне информације о кампањи и о дешавањима током фебруара можете пратити путем наших друштвених мрежа, где ће бити објављена актуелна дешавања.
Фестивал љубави од 7. до 24. фебруара испред Променаде Фото: Facebook.com „Нови Сад – престоница љубави” је главна тема Фестивала љубави који се организује у сусрет празницима: Дану заљубљених, Светом Трифуну и Дану жена. На платоу испред ТЦ Променада, централна инсталација је „Flower Wall“ – зид од природног цвећа са натписима „љубав“ на различитим језицима. Поред кућица које продају храну, слаткише, вино, разне поклоне и сувенире, на фестивалу се налази и неколико интересантних поставки где се посетиоци могу фотографисати (крила анђела, „Лове Гате“, „Love Gate“, „Kissing Point“, „Old Photo Booth“, љубавна осматрачница). Централна бина је резервисана за богат музички програм, а бројне активације одржавају се на самом платоу, као и на многим другим локацијама у Новом Саду.
„Green Love Festival“ на Сајму, 9. фебруара Фото: Промо „Green Love Festival“ од 2009. године на својим спектакуларним журкама окупља љубитеље рејв музике. У специфичној атмосфери, на различитим локацијама публика има прилику да ужива у врхунској музици реномираних домаћих и страних извођача. Котиран високо на лествици најпрестижнијих електронских фестивала, „Green Love“ кампањом #САМООДГОВОРНО потврђује свој интегритет и на прво место ставља добар провод и исправан став.
Дел Арно бенд  8. фебруара у Дом културе Фото: new.gigstix.com Ове године Bob Marley’s Day обележавамо уз велики новосадски концерт бенда који је свој пут започео далеке 1986.године, као први ауторски reggae roots бенд на просторима бивше државе.
Концерти Дел Арно Банд-а су посебан доживљај који је готово немогуће описати речима.
Позитивна енергија коју банд непогрешиво испоручује на сваком свом наступу једноставно плени публику чак и ону која се први пут сусреће са овом групом.
Концерти су уједно и најјаче оружје ове групе.
Садашња сет листа пробрана је ретроспектива њихових највећих хитова и прави позив да се опуштено ужива у хипнотичким реге ритмовима.
Карте можете купити на свим продајним местима „Gigstix-a“ као и онлајн.
Најбољи европски „Rammstein tribute show“ 9. фебруара на Спенсу Фото: new.gigstix.com У духу припрема за концерт оригиналног бенда у мају на Ушћу у Београду, дођите на озбиљно загревање које ће вам пружити бенд КЕИН ЕНГЕЛ.
Карте можете купити на свим продајним местима „Gigstix-a“ као и онлајн.
Кинески фестивал светла у Лиманском парку од 9. до 25. фебруара Фото: Бојан Ђокић Традиционална светлосна чаролија обасјаће Нови Сад у оквиру Кинеског фестивала светла. У Лимански парк у Новом Саду стижу нове игре светлости које је осмислила група уметника из провинције Сичуан, доносећи дух традиције и симболике древне Кине. На тај начин ће се, уз чаробну инсталацију кинеских лампиона, и у Србији званично прославити кинеска Нова година. Светлосне инсталације увешће посетиоце у чудесни свет маште и светла, који је занимљив свим генерацијама. Лампиони ће се палити сваке вечери у 17:00 часова, а улаз на Фестивал је бесплатан.
„Дејт“ Сандре Силађев, 9. фебруара у Позоришту младих Фото: new.gigstix.com Због великог интересовања и тражње од стране публике најављујемо деветнаесто, новосадско, извођење ауторске монодраме Сандре Силађев ‘’ДЕЈТ’’ која ће поново бити представљена публици 9. фебруара у Позоришту младих у Новом Саду, са почетком у 19.30 сати.
Карте можете купити на свим продајним местима „Gigstix-a“ као и онлајн.
Журка „Guilty pleasure“, 10. фебруара на СПЕНС-у Фото: new.gigstix.com Ове журке су започете 2018. године од стране љубитеља укусног треша, а наишле су на широко одобравање свих вас жељних доброг ђускања и заразне енергије.
У току вечери скачемо од хип-хопа и репа, Р’н’Б 90-их, преко Евровизије и егзотичних хитова интернета, незаобилазног МТВ попа, па до Луне и омиљених домаћих денс хитова. Само ђуска, нема блама!
Стенд-ап шоу „30 и кусур“ Срђана Слијепчевића у Треми, 11. фебруара Фото: new.gigstix.com Срђан ће вас очарати увек свежим перформансима пуним непредвидивих тренутака, осигуравајући да свака изведба буде јединствена.
У срцу Новог Сада, у ексклузивном клубу Трема, Срђан ће премијерно извести своју изузетну представу 11. фебруара.
Откријте чаролију одрастања у мањој средини, истражите како филмови обликују нашу свакодневицу и зароните у свет (не)успешних веза.
Сазнајте све ове узбудљиве теме и многе друге у клубу Трема с почетком у 21:00 час.
Карте можете купити на свим продајним местима „Gigstix-a“ као и онлајн. 
Уживајте!
Ženski sport koji se igrao u Novom Sadu – za koji nikada niste čuli

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Овонедељна дешавања у Новом Саду се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.