Бесплатно клизање и улаз на базен за грађане поводом обележавања Дана Града Новог Сада

Izvor: GradskeInfo.rs, 30.Jan.2024, 08:16

Бесплатно клизање и улаз на базен за грађане поводом обележавања Дана Града Новог Сада

Јавно предузеће ,,Спортски и пословни центар Војводина“ обавештава јавност да ће у четвртак, 1. фебруара 2024. године, поводом обележавања Дана Града Новог Сада, смене на базену и клизалишту бити бесплатне за грађане. Фото: Градске инфо Бесплатне карте се преузимају на благајни.
>> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << /> Максималан број посетилаца по једној смени, на базену износи 150, а на клизалишту 300 особа.
 







View this post on Instagram

















 
A post shared by Javno preduzeće „Sportski i poslovni centar Vojvodina“ Novi Sad (@spensnovisad)


Kako je Novi Sad rešio da obraduje svoje građane za rođendan grada? Pogledajte kompletan raspored četvorodnevnog programa

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Бесплатно клизање и улаз на базен за грађане поводом обележавања Дана Града Новог Сада се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.