За све вернике – сутра стиже Чудотворна икона Мајке Божије „Умекшање злих срца“ у Храм Покрова Пресвете Богородице у Петроварадину

Izvor: GradskeInfo.rs, 25.Jan.2024, 18:41

За све вернике – сутра стиже Чудотворна икона Мајке Божије „Умекшање злих срца“ у Храм Покрова Пресвете Богородице у Петроварадину

За све вернике, сутра, 26. јануара у 09.00 часова у Храму Покрова Пресвете Богородице у Петроварадину биће изложена Чудотворна икона Мајке Божије „Умекшање злих срца“. Икона ће бити изложена пуна три сата, од 09.00 до 12.00 часова. Фото: Илустрација/СПЦ Чудотворна икона Мајке Божије >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << „Умекшање злих срца“ у Србију је стигла захваљујући Фондацији „Свети Роман“ из Москве. Икона се у Србији налази од среде, 24. јануара.
Током данашњег дана,  25. јануара икона је била доступна за целивање становницима Београда, у Храму Свете Тројице.
Према записима различитих портала, у Београду су данас били редови људи, а током сутрашњег дана се то исто може очекивати у Новом Саду, односно Петроварадину.
За ову икону се сматра да је исцелитељска, а у Руској Православној Цркви има посебан епитет.
Након Новог Сада, икона путује за Зрењанин у коме ће се изложити у манастиру Свете Меланије Римљанке, а потом 30. фебруара и у манастиру Преподобног Романа у Нишу, где остаје до 2. фебруара.
Јубиларни 10. пројекат „Свим срцем за осмех детета“ у Новом Саду

Преузмите андроид апликацију.
Чланак За све вернике – сутра стиже Чудотворна икона Мајке Божије „Умекшање злих срца“ у Храм Покрова Пресвете Богородице у Петроварадину се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.