Честитка градоначелника Милана Ђурића поводом Нове године

Izvor: GradskeInfo.rs, 13.Jan.2024, 19:53

Честитка градоначелника Милана Ђурића поводом Нове године

Градоначелник Новог Сада Милан Ђурић честитао је суграђанима Нову годину која се обележава према јулијанском календару. Фото: Град Нови Сад  „Наш град је место сусрета различитих народа, као и обичаја који се вековима баштине на овим просторима, што је изнедрило и два рачунања >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << времена, два календара, две прославе Нове године.
Чини се да су обе подједнако прихваћене и слављене, а томе је у последње време свакако допринела и манифестација „Дочек“ која се у нашем граду организује по седми пут на више локација обојених, за ту прилику, разним музичким жанровима.
Драги Новосађани, желим да вас добро здравље, мир и срећа прате у новој години коју прослављамо према јулијанском календару, и да ваши дани у наредној 7532. години буду испуњени добрим расположењем. Остављајући стару годину иза нас, истовремено правимо места за неке нове идеје и напредак, увек у духу мултикултуралности и мултиконфесионалности нашег Новог Сада. Срећна Нова година!“, рекао је градоначелник Милан Ђурић.
 
Kolo srpskih sestara Eparhije bačke Novi Sad daruje prvorođenu decu u ponedeljak, 15. januara

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Честитка градоначелника Милана Ђурића поводом Нове године се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.