Расписан Конкурс за обављање студентске стручне праксе у јавној управи

Izvor: GradskeInfo.rs, 08.Jan.2024, 10:16

Расписан Конкурс за обављање студентске стручне праксе у јавној управи

Универзитет у Новом Саду, у складу са Програмом сарадње у пружању подршке јавне управе високошколским установама за 2023/24. годину, закљученим између Министарства државне управе и локалне самоуправе и Универзитета, расписао је Конкурс за избор студената за похађање Студентске >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << стручне праксе у јавној управи 2023/24. године. Фото: Pexels/Anete Lusina Програм студентске стручне праксе у јавној управи спроводи се као вид подршке јавне управе високошколским установама да својим студентима омогуће да поред теоријских знања, стекну и практичне вештине (које су предвиђене у исходима учења на студијским програмима који их оспособљавају за развој и примену научних и стручних достигнућа).
Период реализације стручне праксе је од 4. марта до 1. јула 2024. године. Студенти полазници стручне праксе похађају праксу у трајању до 80 часова (четири недеље по четири часа дневно). Након стручне праксе, студенту се издаје потврда о обављеној стручној пракси, која обезбеђује одређени број ЕСПБ, у складу са прописима.
Програм стручне праксе намењен је студентима на студијама првог и другог степена студија следећих факултета у саставу Универзитета у Новом Саду: Филозофски факултет – 2 места, Правни факултет у Новом Саду – 33 места, Економски факултет у Суботици – 32 места, Економски факултет у Суботици одељење у Бујановцу – 2 места, Педагошки факултет у Сомбору – 1 место, Грађевински факултет Суботица – 7 места, Технички факултет „Михајло Пупин“ у Зрењанину – 3 места, Факултет техничких наука – 20 места, Технолошки факултет – 1 место, Пољопривредни факултет – 2 места. Рок за пријаву је 25. јануар 2024. године. Универзитет у Новом Саду, у сарадњи са ментором са високошколске установе, спроводи процес селекције и избора студената за похађање стручне праксе у складу са доступним бројем места.
Детаљне информације о Конкурсу и пријавни формулар можете пронаћи овде.
Univerzitet u Novom Sadu bogatiji za 18 doktora nauka i doktora umetnosti

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Расписан Конкурс за обављање студентске стручне праксе у јавној управи се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.