Забелео се Нови Сад, стигао је снег!

Izvor: GradskeInfo.rs, 08.Jan.2024, 08:20

Забелео се Нови Сад, стигао је снег!

Снег је синоћ почео да пада у деловима југозападне, западне Србије, на југу Срема, западу Бачке, а јутрос пада и на подручју Новог Сада, Срема… Фото: Pixabay/ JillWellington
Републички хидрометеоролошки завод (РХМЗ) најавио је раније да се у Србији  очекује облачно, местимично с кишом, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << на високим планинама са снегом, а сада су се на друштвеним мрежама појавили снимци снега са Златибора.
Синоћ се забелело и у Новој Вароши, а највише снега има на Златару и околним планинским селима.
Подсетимо, током ноћи са падом температуре киша ће прећи у снег и у нижим пределима, прво на северу, западу и југозападу, а затим и у централним крајевима Србије, па се до јутра очекује и местимично формирање мањег снежног покривача. Дуваће умерен и јак северозападни ветар, навео је Републички хидрометеоролошки завод.
На подручју Београда се очекује облачно време, повремено с кишом,а у другом делу ноћи киша ће прећи у снег.
Pet novogodišnjih odluka kojima možete produžiti svoj životni vek


Преузмите андроид апликацију.
Чланак Забелео се Нови Сад, стигао је снег! се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.