Конкурс Владе Мађарске за студентске стипендије

Izvor: GradskeInfo.rs, 06.Jan.2024, 10:30

Конкурс Владе Мађарске за студентске стипендије

Министарство просвете у сарадњи са Темпус фондацијом Мађарске,  обавештава заинтересоване кандидате је Влада Мађарске расписала конкурс за стипендије за српске држављане за академску 2024/2025. годину. Фото: Pixabay/MészárcsekGergely У питању су стипендије по основу важећих билатералних >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << споразума.
Стипендије се односе на основне, мастер, докторске студије, као и на one-tier master’s, non-degree програм, postgraduate specialist training courses.
Рок за аплицирање је 15. јануар 2024. године.
Детаљне информације о самом Конкурсу и условима можете пронаћи на следећем линку. 
Univerzitet u Novom Sadu u prvih 500 iz četiri oblasti na Šangajskoj listi

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Конкурс Владе Мађарске за студентске стипендије се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.