Градоначелник Ђурић читаоцима Градске инфо пожелео срећне празнике и најавио лепе вести: Суграђанима желим да буду здрави, ми ћемо даље на

Izvor: GradskeInfo.rs, 28.Dec.2023, 15:26

Градоначелник Ђурић читаоцима Градске инфо пожелео срећне празнике и најавио лепе вести: Суграђанима желим да буду здрави, ми ћемо даље на

Градоначелник Новог Сада Милан Ђурић пожелео је читаоцима нашег портала срећне предстојеће празнике, уз поруку да буду здрави и да верују у свој град и његово руководство. Он је најавио и лепе вести за све Новосађане. Фото: Instagram/milandjuric_gradonacelnik -Желео бих да 2024. година буде много >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << лакша, да не буде изазовнија колико је била ова година. Имали смо поплаве, након тога и невреме. Стварно смо се борили и овом приликом хоћу и грађанима да се захвалим на стрпљењу и да се све то санира и очисти, без обзира што се још увек отклањају последице олује. Ми ћемо и даље наставити даље да радимо, да се боримо за Нови Сад. Можда ћемо успети да нам држава финансира пешачко-бициклистички мост. То су добре ствари за Новосађане, јер више средстава нам остаје да можемо да градимо школе, асфалтирамо улице, радимо канализациону мрежу, више новца имамо и да градимо топлану након више од 40 година. Желим им пре свега да буду здрави, јер радост и срећа долазе долазе са здравље. Ову годину треба памтити по лепим стварима и надам се да ће видети још бољи Нови Сад. И вашој редакцији честитам празнике, која прави добар и квалитетан програм, информишу грађане правовремено, брзо и тачно- истакао је Ђурић.
Први човек Града најавио је и долазак још једне нове фабрике у радну зону Каћ, као и могућност за још две фабрике.
-Смањили смо стопу незапослености- 2012. године је била 19 посто, сада полако пада испод шест процената. То значи да ради више од 50.000 људи- закључио је наш саговорник.
Dnevne info: Najava najvažnijih dešavanja u Novom Sadu za četvrtak 28. decembar (VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Градоначелник Ђурић читаоцима Градске инфо пожелео срећне празнике и најавио лепе вести: Суграђанима желим да буду здрави, ми ћемо даље наставити да се боримо за Нови Сад (ФОТО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.