Припадници Горске службе усрећили десетине малишава у Дечијој болници (ФОТО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 21.Dec.2023, 16:18

Припадници Горске службе усрећили десетине малишава у Дечијој болници (ФОТО)

Припадници Горске службе спасавања традиционално су се данас на Институту за здравствену заштиту деце и омладине, обучени у Деда мразове, спуштали са крова болнице и делила деци пакетиће. Фото: Уступљена фотографија Према речима портпаролке Дечје болнице докторке Андрее Ђуретић, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << подељено је више од 200 пакетића.
Да добију поклоне, слаткише и да дођу Деда мразови, то нам је прилика да им улепшамо празнике и момци из Горске службе нам максимално излазе у сусрет, рекла је Ђуретић.
Члан Горске службе Јагош Голубовић истакао је да је ово традиција већ трећу годину заредом.
„Ја кажем свима да је Горска служба спасавања најбоља ствар коју сам урадио у животу. Мени је ово блиско срцу, разумем њихову бол да буду овде док су празници и онда урадимо све што можемо да буду срећни, казао је Голубовић.
Чланови Горске службе имали су висинске припреме пред сам догађај, а осим у Новом Саду, пакетићи су се делили и у Београду, али су се Горске службе индивидуално организовале.
Iskoristite vikend za zimski izlet – bez puno troškova do lokacija „u komšiluku“ možete i svojim prevozom (FOTO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Припадници Горске службе усрећили десетине малишава у Дечијој болници (ФОТО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.