Plovdiv: Praznici bez turbo folka

Izvor: B92, 25.Nov.2011, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Plovdiv: Praznici bez turbo folka

Sofija -- Gradonačelnik Plovdiva, drugog po veličini grada u Bugarskoj, zabranio je turbo folk za vreme božićnih I novogodišnjih praznika.

U ovom gradu od 15. do 31. decembra će biti zabranjeni nastupi na gradskim trgovima svih muzičara iz žanra turbo folka, saopšteno je iz opštine. Praznični program u centru grada obuhvatiće samo rok muziku I božićne pesme.

Ljubitelji turbo folka u ovom gradu će ako ne na trgovima, moći da slušaju ovu vrstu muzike u mnogim diskotekama I barovima u gradu.

Gradska uprava Plovdiva je takođe zabranila prodaju garderobe na trgovima za vreme božićne pijace u gradu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Plovdiv: Zabranjen turbo-folk za Novu godinu

Izvor: Mondo, 25.Nov.2011

Gradonačelnik Plovdiva, drugog po veličini grada u Bugarskoj, zabranio je turbofolk za vreme božićnih i novogodišnjih praznika.

Nastavak na Mondo...

Plovdiv zabranio turbofolk za praznike

Izvor: Vesti-online.com, 25.Nov.2011

Gradonačelnik Plovdiva, drugog po veličini grada u Bugarskoj, zabranio je turbofolk za vreme božićnih i novogodišnjih praznika, pa tako od 15. do 31. decembra neće biti nastupa na gradskim trgovima svih muzičara ovog žanra...Praznični program u centru grada obuhvatiće samo samo rok muziku i...

Nastavak na Vesti-online.com...

Bugari zabranili turbofolk za Božić

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Nov.2011

SOFIJA - Gradonačelnik Plovdiva, drugog po veličini grada u Bugarskoj, zabranio je turbofolk za vrijeme božićnih i novogodišnjih praznika.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.