POSLEDNJE PRIPREME: Muzeji spremni za sutrašnju manifestaciju

Izvor: Blic, 15.Maj.2015, 23:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSLEDNJE PRIPREME: Muzeji spremni za sutrašnju manifestaciju

Uoči najposećenije manifestacije u oblasti kulture, večeras su muzeji radili na poslednjim pripremama za dvanesti po redu Noć muzeja. Sutra, od 17 sati pa sve do ponoći, posetioci će moći da obiđu više od 60 lokacija i pogledaju preko 120 sadržaja.

Reporteri "Blica" ispred Akademije 28 nisu zatekli nikog, ali sudeći po uređenom izlogu, sve je spremno.

Na Kalemegdanu, ispred "Cvijete Zuzorić", >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << gde će najmlađi moći da se igraju i uče na "Dečijoj turi", sačekala su nas zaključana vrata, ali u Uzun Mirkovoj ulici dočekla su nas raširena vrata, a Nebojša Babić, osnivač "Ozone projekta", rekao nam je sutrašnji plan i program za Noć muzeja.

- Spremni smo, sutra nas očekuje humanitarna akcija koju će, nadam se, svi podržati. Radi se o "Kilometru kose": dobijete besplatnu frizuru za jedan mali doprinos od 15 santimetara kose. Ovaj projekat nastao je kao izraz dobre volje mladih ljudi da pomognu deci koja zbog bolesti ili medicinskog tretmana pate od gubitka kose. Tako da, sutra, u Noći muzeja, budite i humani - istakao je Babić koji je pozvao sve dobrovoljce da učestvuju u akciji.

Sutra od 17 sati pa sve do ponoći, očekuju vas fenomenalne izložbe, radionice, čak i humanitarne akcije i to sve na čuvenoj manifestaciji Noć muzeja.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

POSLEDNJE PRIPREME: Muzeji spremni za današnju manifestaciju

Izvor: Blic, 16.Maj.2015, 08:26

Uoči najposećenije manifestacije u oblasti kulture, sinoć su muzeji radili na poslednjim pripremama za dvanesti po redu Noć muzeja. Danas od 17 sati pa sve do ponoći, posetioci će moći da obiđu više od 60 lokacija i pogledaju preko 120 sadržaja...Reporteri "Blica" ispred Akademije 28 sinoć...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.