Karta za Noć muzeja i kao putna isprava u javnom prevozu

Izvor: Kontra magazin, 11.Maj.2010, 14:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karta za Noć muzeja i kao putna isprava u javnom prevozu

Direkcija za javni prevoz i ove godine je prijatelj manifestacije Noć muzeja pa će u noći kada Beograd bude na nogama mnogobrojnim posetiocima olakšati prevoz do željenih destinacija. U javnom gradskom prevozu u noći manifestacije, karta za Noć muzeja važiće i kao putna isprava, u periodu od 17.00 do 24.00h. Zbog Noći muzeja, 15 maja, u periodu od 17.30 do 02h biće zatvorene sledeće ulice: Uzun Mirkova ulica na potezu od Studentskog trga do Tadeuša Košćuškog, Studentski trg na potezu od Etnografskog muzeja do Ulice Zmaja od Noćaja, kao i Ulica Cara Uroša od brojeva 1 do 9 i 2 do 8. Manifestacija Noć muzeja održava se 15.maja, od 18 do 02h, kada će vrata mnogobrojnim posetiocima otvoriti više od 70 muzeja, galerija i izložbenih prostora. Svi zainteresovani mogu se detaljno informisati o lokacijama, programu i učesnicima manifestacije na našem sajtu www.nocmuzeja.rs (http://www.nocmuzeja.rs).

Nastavak na Kontra magazin...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Karta za Noć muzeja kao GSP legitimacija

Izvor: NaDlanu.com, 11.Maj.2010

BEOGRAD, 11. maja 2010. (Beta) - Karte za manifestaciju "Noć muzeja" 15. maja važiće i kao putne isprave u vozilima javnog gradskog saobraćaja, saopšteno je u utorak iz Direkcije za javni prevoz Beograda. Zbog "Noći muzeja" 15. maja, u periodu od 17. ..

Nastavak na NaDlanu.com...

Karta za Noć muzeja kao legitimacija za gradski prevoz

Izvor: Glas javnosti, 12.Maj.2010, 08:04

Karte za manifestaciju "Noć muzeja" 15. maja važiće i kao putne isprave u vozilima javnog gradskog saobraćaja, saopšteno je iz Direkcije za javni prevoz Beograda...Zbog "Noći muzeja" 15. maja od 17.30 časova do dva sata posle ponoći biće zatvorene ulice: Uzun Mirkova, na potezu od Studentskog...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kontra magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kontra magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.