8. Noć muzeja 14. maja u 60 gradova širom Srbije

Izvor: NC magazin, 14.Apr.2011, 16:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

8. Noć muzeja 14. maja u 60 gradova širom Srbije

Umetničko-produkcijska grupa Noć muzeja, probudiće Srbiju u noći 14. maja i oživeti prostore muzeja, galerija i izložbenih prostora u čak 60 gradova.

Tradicionalno, po osmi put, Noć muzeja donosi dobru zabavu ne samo u prestonicu i veće gradove već i sva ona mesta koja imaju sluha za drugačija, uzbudljiva i još uvek neotkrivena mesta za posetiti, stvari za videti i teme za istražiti.  

Najbrojniji i najbogatiji program ponudiće Beograd sa 65, Novi Sad sa 50, Šabac sa 20, Kragujevac i Subotica sa po 15 i Valjevo sa 8 lokacija.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na NC magazin...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Crna maca, simbol borbe protiv predrasuda

Izvor: Danas, 14.Apr.2011

Nacionalna manifestacija „Noć muzeja“ biće održana tradicionalno, osmi put, 14. maja od 18 do 2 sata u čak 60 gradova Srbije. Najbrojniji i najbogatiji program ponudiće Beograd sa 65, Novi Sad sa 50, Šabac sa 20, Kragujevac i Subotica sa po 15 i Valjevo sa osam lokacija.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NC magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NC magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.