Zufo angažovao trenera i dva futsalera niškog Vinter sporta

Izvor: JužneVesti.com, 02.Avg.2019, 09:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zufo angažovao trenera i dva futsalera niškog Vinter sporta

Kako mu se ne bi dogodilo isto što i prethodne sezone, odnosno da ostane na korak od najjačeg domaćeg prvenstva, Zufo iz Bujanovca je već sada počeo da se pojačava. Prva dva potpisa su Dalibora Matejeva i Milana Miljkovića, dosadašnjih futsalera niškog prvoligaša Vinter sporta, iz koga u redove Bujanovčana stiže i trener Miloš Todorović.

Todorović je predvodio niški sastav u povratničkoj sezoni među elitu i doveo ga do plej-ofa. Ipak, sada se vraća >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << u Bujanovac, kako Zufo kaže na svojoj Fejsbuk stranici, odakle je i stigao u redove niškog prvoligaša.

Sem za Vinter sport, novajlije u dresu Zufoa Matejev i Miljković igrale su zajedno i u niškom Kalči, čiji je Matejev bio i kapiten. I dok je on nosio dresove samo ova dva kluba, iskusni Miljković je prošao i kroz ostale niške klubove: Niš, Kosku i Koperknikus.

Inače, dvojac iz Vinter sporta dočekaće još dvojica njihovih nekadašnjih saigrača iz Kalče - Igor Stefanović i Nikola Stanković, koji su produžili ugovore sa Zufom na još godinu dana.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.