Izvor: RTV 5, 17.Jun.2012, 19:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zmije ujele još četvoro Nišlija (video)

Zbog visokih temperatura prethodnih dana zmije su se preselile bliže naseljima, kažu bilolozi. Vrućine su u prirodu izmamile i Nišlije, a ova kombinacija dovela je do neprijatnih bliskih susreta zmijskih očnjaka i stanovnika niških naselja, Donja Vrežina, Ostrovica, Niška Banja i Vinik.
"U prethodna 24 časa bilo je četiri slučaja ujeda zmija. Pacijenti su primljeni u relativno stabilnom stanju, pregledali su ih hirurzi Hitne pomoći, a onda su premešteni na Infektivnu kliniku", >> Pročitaj celu vest na sajtu RTV 5 << kaže dr Biljana Radisavljević šef smene u Hitnoj Pomoći Niš.
Ove nedelje belouška je ušla u kuhinju jedne porodice na Ledenoj steni, a zmije su se pojavile kod obdaništa u Pasipoljani. Prošle sedmice 11-oro Nišlija zvalo je lekara zbog ujeda zmije.

Nastavak na RTV 5...






Povezane vesti

Zmije ujele četvoro Nišlija

Izvor: JužneVesti.com, 18.Jun.2012, 17:59

Zmije koje su prethodnih dana ulazile u kuće nekih Nišlija, počele su da ujedaju. U subotu je četvoro ljudi zbrinuto u Hitnoj pomoći sa ujedima zmija.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV 5. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV 5. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.