Zmajevo gnezdo i Hitmen u Vilinom gradu

Izvor: JužneVesti.com, 26.Avg.2015, 12:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Zmajevo gnezdo" i "Hitmen" u "Vilinom gradu"

Od četvrtka 27. avgusta do 2. septembra možete pogledati tri filma u niškom bioskopu "Vilin grad": “Hitman:Agent 47”, “Sve što poželiš” i “Zmajevo gnezdo: Zora ratnika”.

“Hitman: Agent 47” je akciona avantura zasnovana na najprodavanijoj I najnagrađivanoj video igrici. Radnja filma je zasnovana na genetski modifikovanim ubicom, koji ja svom vratu ima tetovažu koju čine specifični bar kodovi. Agent ima za cilj da eliminiše mladu ženu koja se krije od naoružanih >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << tajnih snaga.

Komedija “Sve što poželiš” govori o razočaranom nastavniku koji dobija moć da ostvari sve što zaželi, te će mu te moći dati grupu vanzemaljaca. Dok se bori sa svojim neverovatnim moćima, profesor se trudi da osvoji srce svoje komšinice u čemu mu pomaže njegov pas.

U “Zmajevom gnezdu” je pre mnogo vremena boginja Altea stvorila divan svet, ovaj svet se stvarao u divnom i harmoničnom svetu, dok je bio pod zaštitom zmajeva.

Međutim, bogovi su bili ljubomorni iU “Zmajevom gnezdu” je pre mnogo vremena boginja Altea stvorila divan svet ogorčeni I otrovali boginju Alteru, te napravili nemir i razdor u nekada mirnoj zemlji.

Bioskopski program od 27. avgusta do 2. septembra možete pogledati ovde.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.