Žiri u ponedeljak bira sportistu godine Niša

Izvor: JužneVesti.com, 11.Dec.2015, 13:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žiri u ponedeljak bira sportistu godine Niša

Preko 40 članova žiriija, koji čine članovi Sekcije sportskih novinara Niša i dosadašnji dobitnici priznanja sportista godine, biraju u ponedeljak 14. decembra najbolje u niškom sportu. Imena dobitnika biće saopštena 23. decembra od 20:30 na Sportskom balu u restoranu "EI Bolji život".

Pripreme za 37. Izbor sportiste godine Niša su u toku, a ko je sportista godine, najbolji mladi sportista, najuspešniji sportski kolektiv, sportski novinar godine i sportska ličnost godine >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << znaće se 23. decembra.

Odluke će pre toga, u ponedeljak 14. decembra doneti jedinstveni žiri čiji je ove godine predsednik strelac Tamara Pejić, najbolji sportista Niša za 1989. godinu.

Sve je spremno za sastanak žirija. Prikupili smo rezultate, sačinili bilten, a sportski novinari i legende niškog sporta imaće, čini mi se, nikad nezahvalniji zadatak, ne zato što imamo previše vrhunskih ostvarenja, naprotiv, već zato što je jako teško rangirati titule i medalje istog sjaja u različitim sportovima i konkurencijama. Ipak, to što glasa veliki broj ljudi, oslanjajući se na Pravlinik sa striktnim kriterijumima, nadam se garantuje da će rezultati biti pravedni i da će nagrae zaista otići u ruke najboljih - kaže Dušan Jocić, predsednik Sekcije.

Pokrovitelj manifestacije je Grad Niš koji, prema najavama, obezbeđuje finansijske nagrade za najbolje.

Interesovanje je ogromno i u ovom momentu, gledajući rezervacije, sasvim smo blizu da popunimo kapacitet sale i nadmašimo čak i prošlogodišnji odziv, kada smo imali preko 400 gostiju. To i jeste osnovni smisao ove manifestacije. Pored dodele tradicionalnih nagrada, da se na jednom mestu okupi sportska elita našeg grada, kroz jedinstveno druženje - dodaje Jocić.

Svečano proglašenje najboljih biće 23. decembra od 20:30 u restoranu "EI Bolji život", a za zabavni program zadužen je bend "Viva Romana".

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.