Železničar ubedljiv protiv Novog Pazara

Izvor: JužneVesti.com, 21.Apr.2019, 19:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Železničar ubedljiv protiv Novog Pazara

Pauza zbog reprezentativnih obaveza prijala je rukometašima niškog Železničara koji su u trećem kolu opravdali ulogu favorita i rezultatom 41:31 (20:12) savladali Novi Pazar u hali "Čair" u trećem kolu plej-ofa Superlige. Nišlije već u sredu, 24. aprila čeka derbi sa liderom Vojvodinom.

"Želja" nije imao težak zadatak u trećem kolu doigravanja jer je dočekao jedinu ekipu koja u plej-ofu nema ni bod. U sastavu nije bilo kapitena i >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << golmana Miroslava Kocića, koji se čuva za sledeće kolo, a trener tima iz "Čaira" Veselin Vujović dao je šansu svim igračima koji su bili u protokolu.

Osim minimalnih vođstva na početku meča, Novi Pazar nije uspeo da nametne svoj ritam. Ipak, igrači Železničara su prvi put poveli tek u 9. minutu (5:4), ali od tada vođstvo nisu ni ispustili.

Železničar na deobi drugog mesta; foto: JV / Vanja Keser

Nakon 6:5 u 13. minutu domaćin je serijama uvećavao prednost, pa je na odmor otišao sa plus 9 (20:11).

U drugom poluvremenu "Želja" je sve držao pod kontrolom, pa gosti iz Novog Pazara nisu imali mnogo prilika da "istope" zaostatak. Polako, ali sigurno domaćin je u 47. minutu došao do maksimalne prednosti (34:21). Trener Železničara davao je priliku i igračima sa klupe, a do kraja je ostala prednost od 10 golova (41:31).

Posle 3. kola Železničar ima dve pobede i poraz, koliko i šabačka Metaloplastika, pa ove dve ekipe dele drugu poziciju. Ispred je Vojvodina sa maksimalne tri pobede, a upavo su Novosađani sledeći rival timu iz Niša.

Taj meč je na programu u sredu, 24. aprila od 18:30 u Novom Sadu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PETARDA NOVOG PAZARA: Domaćin ubedljiv protiv Teleoptika

Izvor: Kurir, 21.Apr.2019

Fudbaleri Novog Pazara pobedili su danas na svom terenu ekipu Teleoptika sa 5:0, u četvrtom kolu plej-auta za opstanak u Prvoj ligi Srbije.

Nastavak na Kurir...

Naisa do nove pobede u plej-ofu, savladan i Medicinar

Izvor: JužneVesti.com, 22.Apr.2019, 08:49

Nakon dva vezana poraza rukometašice niške Naise opravdale su ulogu favorita i rezultatom 30:24 (17:16) savladale šabački Medicinar u 5. kolu plej-ofa. Nišlijke su se tako učvrstile na trećoj poziciji na polovini doigravanja za titulu...Nisu dozvolile niške rukometašice iznenađenje u hali "Čair",...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.