Železničar protiv Rudara juri novu pobedu u svom Čairu

Izvor: JužneVesti.com, 28.Feb.2020, 20:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Železničar protiv Rudara juri novu pobedu u svom "Čairu"

Priliku da tri kola pre kraja ARKUS lige i matematički obezbedi plasman u plej-of rukometaši niškog Železničara imaju u subotu, 29. februara kada u hali "Čair" dočekuju Rudar iz Kostolca, ekipu koja još ima teoretske šanse da se nađe među četiri najbolje ekipe u ovom takmičenju.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Finiš KLS-a: Napredak protiv Tamiša juri Superligu

Izvor: JužneVesti.com, 28.Feb.2020

Do kraja Košarkaške lige Srbije ostala su još tri kola, a košarkaši aleksinačkog Napretka sami odlučuju hoće li ostvariti najveći uspeh u istoriji i plasirati se u Superligu. U subotu, 29. februara aleksinački košarkaši igraju u Pančevu protiv pretposlednjeg Tamiša i pobeda bi ih približila...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.