Železničar protiv Jugovića ipak u sredu

Izvor: JužneVesti.com, 14.Mar.2016, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Železničar protiv Jugovića ipak u sredu

Zajednica superligaša odbila je žalbu niškog Železničara i zabranila mu dalje takmičenje, pa je subotnja utakmica sa Jugovićem otkazana. Ipak, uložena je žalba na to rešenje pa će Kaćani biti ugošćeni u sredu 16. marta u 18:30.

Uslovnu kaznu niškom klubu nije produžena od strane Zajednice pred početak drugog dela sezone, ali je Železničaru nakon uložene žalbe dozvoljen nastavak takmičenja bar još mesec dana.

U četvrtak 10. marta >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << odbijena je žalba “Želje”, a samim tim je utakmica i otkazana, a prema rečima sportskog direktora kluba Slobodana Milosavljevića klub je danas uložio novu žalbu.

Imali smo pravo na novu žalbu, koje smo iskoristili. Platili smo taksu od 30.000 dinara, koliko je potraživanje Arbitražne komisije i poslali svu potrebnu dokumentaciju, pa ćemo se u Superligi takmičiti minimum još mesec dana - rekao je on.

Milosavljević se nada da će konačna odluka Arbitraže biti pozitivna i da će Železničar završiti sezonu u Superligi.

Da li je nova žalba niškog kluba samo odlaganje neminovnog kraha ili početak ozdravljenja kluba slavne prošlosti pokazaće period koje je pred nama.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.