Zeleno-levi front u Nišu predložio svoje kandidate za izbore i koaliciju

Izvor: JužneVesti.com, 23.Mar.2024, 20:14

Zeleno-levi front u Nišu predložio svoje kandidate za izbore i koaliciju

Zeleno-levi front predložio je da u "timu koji će voditi Grad Niš" kao nestranačka ličnost bude građanski aktivista Danijel Dašić, a kao kandidati na koalicionoj listi za odbornike iz redova njihove stranke predstavljeni su aktivistkinja Tatjana Nikolić i aktivista Robert Kasumović.
foto: S. V. Uoči predstojećih lokalnih izbora u Nišu, narodni poslanik Zeleno-levog fronta iz Niša Rastislav Dinić saopštio je predlog ZLF-a za nestranačku ličnost koja bi bila u timu koji će voditi grad, a to je Danijel Dašić.
Kako je Dinić rekao, ZLF smatra da Dašić kao nestranačka ličnost, saradnik odbora, stručnjak za rad gradske uprave, diplomirani građevinski inženjer, građanski aktivista i borac za...

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.