Zbog rekonstrukcije i održavanja mreže sutra isključenja struje na više lokacija u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 17.Jan.2024, 20:17

Zbog rekonstrukcije i održavanja mreže sutra isključenja struje na više lokacija u Nišu

Deo Malošišta će u četvrtak, 18. januara, 6 sati biti bez struje zbog rekonstrukcije mreže, najavili su iz niške Elektrodistribucije, a kraća isključenja planirana su i više ulica u Nišu gde će radnici biti na terenu zbog redovnog održavanja.

Isključenja struje u delu Malošišta planirana su od 8 do 14 sati, a kao razloge tako dugih radova iz Elektrodistribucije navode rekonstrukciju distributivne elektroenergetske mreže, kako bi se unapredio kvalitet napajanja električnom >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << energijom.

Od 8 do 10 sati najavljuju da će bez struje biti delovi ulica Majke Jevrosime, Srđana Aleksića, Katićeve (41), Hilandarske (26) i Jug Bogdanove (49).

U Trebinjskoj, Vojvode Putnika, Kosmajskoj i Bubanjske doline isključenja su planirana od 10 do 14 sati.

Ogranak Elektrodistribucija Niš radi na redovnom održavanju distributivne elektroenergetske mreže sa ciljem unapređenja kvaliteta snabdevanja električnom energijom korisnika i prevencije kvarova - razlozi su ovih isključenja.

Iz Elektrodistribucije na kraju mole korisnike za razumevanje, jer kažu da neke aktivnosti ne mogu da sprovedu bez obustave napajanja, jer je to neophodno za bezbedne uslove rada zaposlenih na terenu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.