Zbog radova na toplovodu bez grejanja neke zgrade oko Obilićevog venca

Izvor: JužneVesti.com, 03.Feb.2020, 11:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog radova na toplovodu bez grejanja neke zgrade oko Obilićevog venca

Zato što su najavljene visoke spoljne temperature iz niške Toplane su rešili da zamene deo magistralnog toplovoda, a zbog toga će bez grejanja biti pojedine zgrade na Obilićevom vencu, u ulicama Stojana Novakovića, Katićevoj, Jablaničkoj, Jug Bogdanovoj, Stevana Nemanje i Laze Kostića.

Iz Gradske toplane saopštavaju da je reč o preventivnih radova na toplovodu na području toplane "Jug", a radijatori će biti hladni od 11 sati, dok je očekivano vreme završetka radova >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << do 16 sati.

Stručne ekipe JKP „Gradska toplana” su na terenu i radiće na brzoj sanaciji kako bi korisnici, i pre procenjenog roka za završetak radova dobili kvalitetnu isporuku toplotne energije - kažu u Toplani.

Bez grejanja će biti zgrade 5, 7, 9, 11 i 13 na Obilićevom vencu, potom Stojana Novakovića 1, 3, 5 i 9, Katićeva 2 i 2a, Jablanička 5, Jug Bogdanova 26, Stevana Nemanje 5 i 7 i Laze Kostića 1.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.