Zbog  proslave Dana policije, po nalogu MUP-a posečeni lampioni u centru Niša

Izvor: JužneVesti.com, 29.Maj.2017, 14:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog proslave Dana policije, po nalogu MUP-a posečeni lampioni u centru Niša

Skoro svi lampioni na Trgu kralja Milana u Nišu, bilbordi, pa čak i tek postavljeni semafor koji pokazuje vreme dolaska autobusa, posečeni su, a rupe zabetonirane. U Gradskom zelenilu i Gradskom veću kažu da je to učinjeno po nalogu MUP-a, koje će u Nišu organizovati proslavu Dana policije. Međutim, kada će svetiljke biti vraćene i koliko će sve to koštati građane, novinari još nisu dobili odgovor.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Proslava Dana policije - posečeni lampioni u centru Niša

Izvor: B92, 29.Maj.2017

Niš -- Skoro svi lampioni na Trgu kralja Milana u Nišu, bilbordi i tek postavljeni semafor su posečeni, a rupe zabetonirane, pišu “Južne vesti”...U "Gradskom zelenilu” i Gradskom veću kažu da je to učinjeno po nalogu Ministarstva unutrašnjih poslova, koje će u Nišu organizovati proslavu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.