Zbog popravke kvara, u delu centra Niša ranije isključuju grejanje

Izvor: JužneVesti.com, 23.Mar.2018, 13:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog popravke kvara, u delu centra Niša ranije isključuju grejanje

Iz Toplane apeluju na građane da pomere kola oko prilaza zgrade na Bulevaru Nemanjića borj 12, kako bi od 20 sati mogli da popravljaju havariju na mreži. Kako objašnjavaju, voda curi iz sistema na delu mreže koji je povezan na toplanu Krivi vir, a ekipe će raditi tokom noći da bi otklonile kvar.

Iz Gradske toplane saopštili su da će večeras do 20 umesto do 22 sati grejanja biti na početku Bulevara Nemanjića, do broja 12, u Ulici Vojvode Tankosića >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << od broja 3 do 16, Ćirila i Metodija od broja 18 do 37.

Grejanje od 20 sati neće imati građani u Svetosavskoj, Jeronimovoj, Kralja Stefana Prvovenčanog, Vojvode Stepe, Milentijevoj, kao i u Ulici 7. juli. Radijatori će biti hladni, kako najavljuju, i u Todora Milovanovića 37, kao i u Maksima Gorkog do broja 10.

Molimo sugrađane da uklone svoja vozila oko prilaza zgrade bulevar Nemanjića 12 i omoguće ekipama Toplane da što brže završe radove kako bi već od narednog dana svi korisnici imali urednu isporuku toplotne energije - navode iz Toplane.

Dodaju da će, ukoliko budu startovali popravku na vreme, što će zavisiti upravo od toga da li je teren raščišćen od vozila, kvar biti sigurno popravljen do ujutru, a grejanje će početi u uobičajeno vreme.

Inače, kako su saopštili iz ovog preduzeća, danas su svi izvori startovali na vreme te svi korisnici imaju grejanje.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Smrzavanje u Negotinu do kraja sezone

Izvor: Večernje novosti, 24.Mar.2018, 10:15

Zbog dotrajalog toplovoda deo Negotina sa oko 300 stanova ostaje bez grejanja NEGOTINCI iz oko 300 stanova, te vlasnici deset lokala u Karapandžinoj, Ulici 12. septembra i lamelama u Ulici Srbe Jovanovića do kraja grejne sezone neće imati grejanje jer je zbog dotrajalosti isključeno...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.