Zbog kvarova povremena isključenja vode

Izvor: RadioCity.rs, 05.Sep.2018, 09:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog kvarova povremena isključenja vode

Iz "Naissusa" poručuju da će voda povremeno nestajati u Prvomajskoj  do 15 sati zbog otklanjanja kvara kod Hrama Sveti Luka. Došlo je do kvara i na vodovodnoj mreži u Mramoru (put za Krušce), u selu Supovac (kod pruge) kao i na priključnoj vezi u naselju Branko Bjegović – Ulica Stevana Sinđelića br. 2. Zbog radova i na ovim lokacijama mogući su prekidi u vodosnabdevanju korisnika do 15 sati, nakon čega se očekuje normalizacija snabdevanja vodom.

Nastavak na RadioCity.rs...






Povezane vesti

Bez vode Prvomajska, Mramor i Supovac

Izvor: JužneVesti.com, 05.Sep.2018

Zbog kvarova na mreži, kažu u JKP Naissus, mogući su prekidi u snabdevanju vodom žitelja Prvomajske ulice, sela Mramor i Supovac, a suve slavine biće povremeno i u naselju Branko Bjegović...Kako saopštavaju iz niškog Vodovoda, došlo je do kvara u Prvomajskoj kod hrama Sveti Luka i vode u ovoj...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.