Zbog kvara radijatori hladni u Jugovićevoj ulici

Izvor: JužneVesti.com, 15.Jan.2020, 13:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog kvara radijatori hladni u Jugovićevoj ulici

Ekipe niške Toplane, kažu u preduzeću, rade na otklanjanju kvara na toplovodu koji greje stanove Nišlija u Jugovićevoj ulici. U Toplani očekuju da radijatori ponovo budu topli nakon 17 sati.

Bez grejanja su korisnici u pomenutoj ulici u brojevima 15a, 24 i 41.

Zbog hitne i neodložne sanacije kvara na magistralnom delu toplovoda, na grejnom području toplane „Jug”, prekinuta je isporuka toplotne energije. Stručne ekipe JKP Gradska toplana su na terenu >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << i rade na brzoj sanaciji kvara kako bi korisnici u što kraćem vremenskom roku dobili kvalitetnu isporuku toplotne energije - kažu u Toplani.

Grejanja nema u Dušanovom bazaru i kod korisnika u Ulici Mije Petrovića 4 i 4a, a razlog su, kako kažu u Toplani, neplaćeni računi.

Sve probleme u isporuci toplotne energije građani mogu prijaviti na telefone 018 4239 188 i 0800 200 018, svakog radnog dana od 00:00 do 24:00h, kao i lično u Korisničkom servisu Gradske toplane u ul. Blagoja Parovića br.3, svakog radnog dana od 07.00 do 19.00h, kao i subotom od 08.00 do 13.00h

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zbog kvara na toplovodu DEO VRAČARA BEZ GREJANJA do sutra

Izvor: Blic, 15.Jan.2020

Zbog popravke kvara na magistralnom toplovodu u Mileševskoj ulici, danas od 15 sati bez grejanja je ostao deo potrošača koji se snabdevaju iz toplane „Konjarnik“, a redovne isporuke očekuju se sutra u ranim jutarnjim satima.

Nastavak na Blic...

Nema grejanja u zgradama na Bulevaru i centru Niša

Izvor: JužneVesti.com, 16.Jan.2020, 12:18

Kvarovi čija je popravka bila neodložna “ohladili” su radijatore korisnika koji koriste daljinsko grejanje, kako kažu u Toplani, na dve adrese na Bulevaru Nemanjića i u ulicama Svetosavkoj i Milentijevoj. ..Na svim lokacijama kvarovi su se desili na unutrašnjim instalacijama, pojašnjavaju u...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.