Izvor: RTV 5, 10.Sep.2012, 20:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Završena ovogodišnja Nisomnija (video)

Na stejdževima u niškoj Tvrdjavi 7. i 8. Septembra, do ranih jutarnjih časova, publiku su zabavljali niška grupa ‘Nahty’, ‘Robert Til i Panorama’ Vudu Popaj, niški i beogradski DJ-evi, kao i Fugas gost iz Barselone, koji je bio zvezda večeri.
Prvi put na niškoj sceni, nastupila je grupa ‘Sve barabe’ čija je svirka bila u ritmu hip-hopa, i popularni Magnifiko. Organizatori kažu da su i nastupi Mostarske grupe ‘Zoster’ kao i gostiju iz Makedonije bili posebno posećeni, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTV 5 << a ove godine novina je da je Nisomnija imala dve scene.
I ove godine deo programa bio je posvećen Čupinom memorijalu, gde su učestvovala 4 takmičarska benda. A u okviru propratnih dešavanja predstavljeni su filmovi muzičke tematike: ‘Mi plačemo iza tamnih naočara’ i Tačno u centar’.

Nastavak na RTV 5...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV 5. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV 5. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.