Zaplenjeno 30 kilograma skanka

Izvor: RTS, 15.Mar.2009, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaplenjeno 30 kilograma skanka

Niška policija pronašla oko 33 kilograma droge "skank" i uhapsila četiri osobe osumnjičene da su proizvodile i prodavale drogu. Na graničnom prelazu Šid-Tovarnik zaplenjeno 29 kilograma istog opijata.

Niška policija saopštila je danas da je pronašla oko 33 kilograma droge "skank" i uhapsila četiri osobe iz Svrljiga i Niša osumnjičene da su proizvodile i prodavale drogu.

 

Kako se navodi u saopštenju Policijske uprave u Nišu, u pritvoru do 48 >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sati zadržani su Z. G. (57), D. G. (30) i B. M. (36) iz Svrljiga i D. M. (25) iz Niša. Droga je bila sakrivena na imanju jednog od osumnjičenih.

Ranije danas carinici su na drumskom graničnom prelazu Šid - Batrovci zaplenili skoro 29 kilograma opojne droge "skank" u kamionu niških registracija prilikom izlaska iz Srbije.

Droga je pronađena u tovarnom prostoru kamiona niških registarskih oznaka kojim je upravljao 56-godišnji Milan Janković.

U pakovanjima od pola kilograma ovaj veštački opijat poznat kao skank bio je dobro sakriven u tekstilnoj robi firme "Fešn invest memf" namenjenom italijanskom kupcu.

Prema rečima zvaničnika, droga pronađena u ovom kamionu je najveća zaplena na graničnom prelazu Šid.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.