Zamenici načelnika Gradske uprave Niš produžen v. d. status

Izvor: JužneVesti.com, 03.Okt.2018, 14:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zamenici načelnika Gradske uprave Niš produžen v. d. status

Pošto načelnik Gradske uprave Ljubiša Janić još nije dobio zamenika, Gradsko veće Niša predložilo je da se status vršioca dužnosti produži Ivani Petrović za još 3 meseca.

Janić i dalje ne dobija formalnog zamenika, jer još nije održan konkurs. Zbog toga će, kako kaže pravnica u Gradskoj upravi Vesna Stojković, još tri meseca tu funkciju u v. d. stanju obavljati Ivana Petrović.

Načelnik može imati zamenika koji ga zamenjuje u slučaju njegovog odsustva >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << i sprečenosti da obavlja svoju dužnost, navodi Stojkovićeva i dodaje da je Komisija zasedala 24. septembra, kada je odlučeno o kriterijumima koje kandidat mora da ispuni da bi bio imenovan za zamenika načelnika.

Pošto joj je istekao status v. d. zamenika, predlažemo da joj se produži status za još 3 meseca - navela je Stojkovićeva.

Podsetimo, čak tri puta za godinu dana je formirana i rasformirana komisija koja treba da odabere zamenika načelnika Gradske uprave Ljubiše Janića i svaki put je konkurs propadao.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.