Zagrepčanin ranjen u Nišu

Izvor: Blic, 09.Nov.2008, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zagrepčanin ranjen u Nišu

NIŠ - T. K. (27) iz Zagreba lakše je ranjen u nogu pretprošle noći oko 2.55 časova u centru Niša, na parkingu kod Tvrđavskog mosta.

On je zadobio prostrelnu ranu desne potkolenice i nakon pružene prve pomoći u Kliničkom centru u Nišu, pušten je na kućno lečenje. Policija je ubrzo identifikovala i uhapsila mladića iz Niša koji je sa daljine od oko 10 metara ispalio hitac iz pištolja kalibra 6,35 milimetara. Identitet tog mladića juče nije saopšten. Utvrđuju se >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << okolnosti pod kojima je došlo do ranjavanja. Istražni sudija Okružnog suda u Nišu Zoran Popović kaže da je prema prvim informacijama pucnjavi prethodio verbalni sukob dve grupe mladića, koji nije bio na nacionalnoj osnovi, i da je odbačeni pištolj pronađen iste noći na Bulevaru Nemanjića, preko puta tržnog centra „Zona 3”. Kako saznajemo, ranjeni mladić je radnik firme „Konzum IDEA” i te večeri je sa kolegama izašao u grad.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Niš: Ranjen državljanin Hrvatske

Izvor: B92, 09.Nov.2008

Niš -- Hrvatski državljanin T.K. (27) iz Zagreba povređen je noćas kada je na njega jedna osoba pucala iz vatrenog oružja, saopštila je policija u Nišu... T.K. je zadobio prostrelnu ranu na nozi, a u Kliničkom centru u Nišu povrede su okarakterisane kao lake telesne. Nakon ukazane pomoći pušten...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.