Za vikend u Oficirskom domu konvencija DžedajKon

Izvor: JužneVesti.com, 24.Dec.2018, 17:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za vikend u Oficirskom domu konvencija "DžedajKon"

Na temu stripova, filmova, serija, board igara, VR tehnologije i gaminga održaće se predavanja u niškom Oficirskom domu, u okviru 2. džedajske konvencije “DžedajKon”, 29. i 30. decembra. U sklopu manifestacije održaće se i umetničko takmičenje na teme "Star Wars" i "Heroji univerzuma".

Najavljeni su predavači iz zemlje i okruženja, kao i “jedno zvučno ime sa cosplay scene”, a tu je i cosplay takmičenje.

Posebna pažnja >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << će biti usmerena ka kreativnom radu i razvoju najmlađe generacije. Pratite objave sa programom i sadržajem, ostanite uključeni a mi vam obećavamo najbolje druženje do sada! Neka sila bude sa svima nama - poručuju organizatori.

U skolopu “Džedajkona” biće otvoreno i umetničko takmičenje na teme “Star Wars” i “Heroj univerzuma”. Mogu učestvovati sve generacije, navode organizatori, a dozvoljene su sve tehnike crtanja i slikanja – digital art, grafika, bojice, flomasteri, tempere…

Formati radova koji se mogu prijaviti su: A2 format ukoliko se štampa i format blok broj 5 ukoliko se crta (učesnici sami obezbeđuju štampanje radova). Na konkurs je moguće prijaviti najviše 3 rada po osobi - kažu organizatori.

Na poleđini rada potrebno je napisati osnovne podatke: ime i prezime, godine starosti i kontakt telefon. Radovi se mogu predati do petka, 28. decembra u Turističkom info centru u Obrenovićevoj 38, svakog radnog dana od 10 do 15 sati.

Radovi će biti izloženi u Oficirskom domu na “Džedajkon - open gallery”.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.